Vélemények

Programjainkról utasaink az alábbi véleményeket írták. Az összes értékelés Facebook oldalunkon olvasható.

Kedves, barátságos emberek, emellett természetesen profik a vízen. Életre szóló élményt kapsz tőlük, ami pénzben nem igazán mérhető. Szerintem élményekre kell költeni, erre érdemes időt, energiát szánni. A Kanyon Aktív csapatától élményeket kaptam és biztos, hogy visszatérő résztvevő leszek náluk! Köszönet a nagyszerű rafting hétvégéért!

Popovics György,

Többször voltunk már raftingolni. Több helyen, több szervezővel. De a Kanyon Aktív volt mind közül a legjobb!!
A legjobb túravezetőkkel itt találkoztunk! Gyönyörű és izgalmas a folyó, minden pillanatot élveztünk. Izgalmakban nem volt hiány, mégis biztonságban éreztük magunkat.
Profi a csapat!!!! Idén újra megyünk!!!!!

Miskolczi Dóra,

Tavasszal voltunk egy Salza túrán a csapattal. Hihetetlenül jó volt!
Piszok hideg volt a víz, de a vizes "gumiruha" valami csoda: még a csapatunk azon hölgytagjai, akiken síeléskor a bakancs melegítő sem segít, még azok sem fáztak.
Végig biztonságban éreztük magunkat, pedig 1x borultunk is, de anélkül meg milyen lett volna
A túravezetők nagyon felkészültek, jópofák és hihetetlen magabiztosak. Jó volt velük!
Szóval nagyon jó érzéssel, teli élményekkel jöttünk haza. Csak ajánlani tudom.

Balogh Gábor,

Egyszerűen fantasztikus. Röviden így tudnám leírni azt az élményt amit tavaly nyáron szereztem. Teljesen elvarázsolt a Salza folyó, a gyönyörű környezet és maga a rafting túra is. A folyó különböző arcait mutatta, olykor majd kiestünk a csónakból, olykor volt időnk a tájat csodálni. Mégis azt kell mondanom egy percig se aggódtam, hiszen egy nagyon felkészült csapat vezette a túrát, mindenki biztonságban érezhette magát. Köszönöm, ezt az örök élményt!

Vizoviczki Alina,