Vélemények

Programjainkról utasaink az alábbi véleményeket írták. Az összes értékelés Facebook oldalunkon olvasható.

Egyszerűen fantasztikus. Röviden így tudnám leírni azt az élményt amit tavaly nyáron szereztem. Teljesen elvarázsolt a Salza folyó, a gyönyörű környezet és maga a rafting túra is. A folyó különböző arcait mutatta, olykor majd kiestünk a csónakból, olykor volt időnk a tájat csodálni. Mégis azt kell mondanom egy percig se aggódtam, hiszen egy nagyon felkészült csapat vezette a túrát, mindenki biztonságban érezhette magát. Köszönöm, ezt az örök élményt!

Vizoviczki Alina,

Feldobox élménycsomagból választottam a Kanyon Aktív 2 napos rafting túráját a Salza folyóra 2016-ban. Felejthetetlen élménynek bizonyult 👍, most is mosolygok ahogy jutnak eszembe a két nap történései. Zéró rafting tudással is megkaptunk minden segítséget ahhoz, hogy biztonságban érezzük magunkat végig a vízi utak során. Külön köszönet ezért Robinak, aki átült hozzánk. Minden minden szuper volt. A szervezés, a csapat, a közös paprikáskrumplis vacsi, a szállás, a vízi utak, maga a táj.... És jó, hogy fényképek is készülnek a legjobb pillanatokról a vízen. Köszönjük a türelmet és az élményt! Mi mindenképp megyünk még.

Szántó Zsuzsanna,

Szülinapi ajándékba kaptam, mert már régi vágyam volt a rafting. A várakozásainkat felülmúlta, gyönyörű táj, igazi kalandok, felkészült profi csapat támogatásával. Biztos, hogy megyünk még:)

Csányi Anita,

Mi 2017-ben voltunk kétnapos túrán, nagyon jól éreztük magunkat. Éljenek a sziklák, a hullámok,  a rafting  és a 4 fokos folyó!!!

Bálint Szabolcs,