Vélemények

Programjainkról utasaink az alábbi véleményeket írták. Az összes értékelés Facebook oldalunkon olvasható.

Szülinapi ajándékba kaptam, mert már régi vágyam volt a rafting. A várakozásainkat felülmúlta, gyönyörű táj, igazi kalandok, felkészült profi csapat támogatásával. Biztos, hogy megyünk még:)

Csányi Anita,

Mi 2017-ben voltunk kétnapos túrán, nagyon jól éreztük magunkat. Éljenek a sziklák, a hullámok,  a rafting  és a 4 fokos folyó!!!

Bálint Szabolcs,

Nem szeretném túlragozni a véleményem. Elég legyen az, hogy bár mikor indulhatunk újra raftingolni!

Varga Richárd,

Zsinórban harmadik éve tervezzük, hogy részt veszünk a Salza túrán, ugyanis a táj elképesztően gyönyörű, a szervezők aranyosak és segítőkészek, a felszerelésnél mindig megtaláltuk a nekünk megfelelőt, és az előzetes oktatás is olyan, hogy akik először szállnak vízre is tudni fogják mit kell csinálni a felszínen maradáshoz. Egyébként az evezés, mivel az árral haladunk, nem nehéz ezért szerintem emiatt senki ne hagyja ki.
Arra azért készüljünk, hogy a víz hideg, de ha bele is esünk a "neoprém" ruhák  - ahogy sokan mondják - hamar átveszik a testhőt, és mindig ott vannak a közelben tapasztalt vezetők akik segítenek ilyen helyzetben. Szerintem egy nagyon jó élmény és ha bárki is szemezget vele, az na gondolkodjon sokáig, nyugodtan vágjon bele 

Majoros Tamás,