Vélemények

Programjainkról utasaink az alábbi véleményeket írták. Az összes értékelés Facebook oldalunkon olvasható.

Zsinórban harmadik éve tervezzük, hogy részt veszünk a Salza túrán, ugyanis a táj elképesztően gyönyörű, a szervezők aranyosak és segítőkészek, a felszerelésnél mindig megtaláltuk a nekünk megfelelőt, és az előzetes oktatás is olyan, hogy akik először szállnak vízre is tudni fogják mit kell csinálni a felszínen maradáshoz. Egyébként az evezés, mivel az árral haladunk, nem nehéz ezért szerintem emiatt senki ne hagyja ki.
Arra azért készüljünk, hogy a víz hideg, de ha bele is esünk a "neoprém" ruhák  - ahogy sokan mondják - hamar átveszik a testhőt, és mindig ott vannak a közelben tapasztalt vezetők akik segítenek ilyen helyzetben. Szerintem egy nagyon jó élmény és ha bárki is szemezget vele, az na gondolkodjon sokáig, nyugodtan vágjon bele 

Majoros Tamás,

Tavaly voltam először rafting programon...de nem utoljára. !Már alig várom a szezont!!!Imádtam minden pillanatát,abszolút biztonságban éreztem magam mindvégig....nagyon jó a csapat,profik, jópofák..szívesen ajánlom mindenkinek, garantált a szuper élmény!!!

Bocsárdi Hajnal,

2017 májusban voltunk raftingolni. Nekem az első alkalom volt a páromnak a sokadik, igaz, hogy 12 év szünet után. Remek időnk volt, a víz szintje tökéletes és az élmény pedig elmondhatatlanul csodálatos volt mindkettőnk számára. A csapat a várt és megszokott profizmussal vezette a túrát, A biztonság érzése az újak számára se maradt el. Csak pozitív élményünk van erről a kalandról, amelyet fogadalmunk szerint minden évben meg fogunk ismételni.

Mezőné Hajnal Gabriella,

Több, mint 10 évvel ezelőtt, még egyetemistaként vettem részt egy kétnapos túrán, egy sörgyártó cég szponzorálásában. Egy foci torna országos 2. helyezettjeként csapatunk nyereménye volt a túra, amelyre a mai napig nagyon szívesen gondolok vissza.  A profi szervezés, a kifogástalan vendéglátás, az esti közös bográcsozás-grillezés a szervezőkkel, a gyönyörű tájak, mind-mind fantasztikus élményként maradtak meg bennem. Azóta is többször terveztem már, hogy újra részt veszek egy hasonlón, azt hiszem, az idei évben pár baráttal, vagy családtagokkal meg fogom ejteni. Nagyon köszönöm ezúton is azt a nem mindennapi élményt, amit kaphattam. Azt hiszem, ha ennyi év után is ilyen mély nyomokat hagytatok bennem, akkor az csakis jót jelenthet rátok és a programotokra nézve!!!  (az is lehet, hogy a Soca lesz az idei cél... 

Nagy Sándor,