Soca vadvízi hétvége

Kétnapos vadvízi hétvége a Soca folyón

 

Program: két vadvízi evezés a Soca folyó két különböző szakaszán (vízállás függvényében) + canyoning + grill vacsora a program első napján. A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében délelőtti, vagy délutáni csoportokba osztjuk. A Soca WW II - IV erősségű szakasza a rafting program szempontjából három részre tagolható. Leggyakrabban a folyó Seprenica - Trnovo szakasz közötti részén evezünk 6-8 személyes rafting hajókkal. A tapasztaltabb résztvevők a vízállás függvényében evezhetnek 2-3 személyes vadvízi kenukkal is, de ezt mindig a túravezetők döntik el a vízállás és a csoport összetétele, valamint a résztvevők előzetes tapasztalata alapján.

A canyoning túra helyszíne a Seprenica melett található Susec kanyonban van.

Részvételi díj

Kétnapos vadvízi hétvége: 35.000,- Ft / fő            Ajánlatkérés

Csoport kedvezmény 7 %

 

Minimum létszám 30 fő, maximum létszám 60 fő

indulas11Program indulása: április vége és október közepe között hétvégenként a rafting túranaptár szerint.

Hogy hol töltöd az éjszakát, kiválaszthatod a szálláshelyeknél.

A vadvízi programokra kötelező a vadvízi evezésre is érvényes biztosítás megkötése!

 

A SOCA VADVÍZI HÉTVÉGE a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Két vadvízi evezést 6-8 személyes rafting hajókban, melynek időtartama kb. 2,5 óra
  • Canyoning programot a Susec kanyonban
  • Fertőtlenített, minden használat után kimosott neoprén ruházatot
  • Flekken vacsorát a program első napján

A rafting program során a résztvevők megízlelhetik, hogy milyen is az együtt evezés, az igazi csapatmunka élménye egy 6-8 személyes raft hajóban.  Azoknak is ajánljuk akik, kicsit bátortalanabbak, vagy a hullámokban távolabbról szeretnének gyönyörködni! A rafting hajó stabilabb, ezáltal nagyobb biztonság érzetet nyújt valamint mindig egy tapasztalt túravezető irányítja! A két nap a vízállástól függően különböző szakaszokon evezünk.

A canyoning napjainkban divatos hegyi és vízi sport egyben, mely meredek hegyoldalba vájt lépcsőzetesen kialakult szurdokba kalauzolja a látogatót. A Susec kanyon a legkönnyebben teljesíthető szurdoktúra, amelyhez előképzettség és különösebb felkészültség nem szükséges.

Figyelem! három sport (2 rafting + canyoning) választása esetén valószínű, hogy a programok befejezése csak a második nap késő délután lesz, így a hazaérkezés Magyarországra is csak az éjszakai órákban lehetséges.

Aki pedig a túrázásban leli örömét, annak a Bovec főlé magasodó 1500-2500 m magas hegyek kíváló lehetőséget biztosítanak a túrázásra, kirándulásokra.

Útvonalterv Budapestről (566 km, kb. 6 óra személygépkocsival)

Az általunk javasolt útvonal: Budapest (M7) - Nagykanizsa - Letenye (M70) - Tornyiszentmiklós (A5) - Maribor (E57) - Celje - Ljubjana (E61) - Jesenice - Hrusica (201-202) - Ratece (SS54) - Tarvisio - Cave Del Predil (203) - Bovec.

Autópálya és  útdíjakról, a hasznos információk oldalon írunk bővebben.

A Soca folyón kipróbálható aktivitásokról, program és szállásdíjakról a Soca rafting oldalon olvasható részletesebb információ.