Salza szállások

Szállás ajánlataink a rafting túrákhoz

A különböző típusú Salza vadvízi túrákhoz túrákhoz a környező falvakban panziókban, szállodákban tudunk szálláshelyet biztosítani. Kempingezők figyelmébe ajánljuk a wildalpeni kempinget , ahol kb. 10 Euro/fő/éj áron tudnak saját sátorban aludni.

Wildalpen, Palfau közelében magánpanziókhoz hasonló apartman jellegű szállások ahol a szobákhoz általában közös használatú fürdőszoba és wc tartozik. A szobák jellemzően nem tartalmaznak kiépített konyha részt, azaz nem mindegyik szálláson oldható meg a főzési lehetőség.

Panzió jellegű szállásokon 2-3 ágyas szobákban önellátással

   

2-3 ágyas szobákban szobában önellátással           9.000,- Ft / fő / éj

Egy éjszaka szállásfoglalás esetén fizetendő felár             3.000,- Ft / fő / éj

 

Magánpanziókban

A panziók Wildalpenben, vagy annak közelében (6-8 km) és Lassingban (25 km) találhatóak. Általában kisebb családi házak, ahol 3-4 vendégszoba található, de vannak tágasabb panziók, ahol 20 fő is elfér.

 

2-3 ágyas zuhanyzós szobákban reggelivel          11.000,- Ft / fő / éj

Egy éjszaka szállásfoglalás esetén fizetendő felár           3.000,- Ft / fő / éj

 

Szállodákban

A Salza folyó közelében, Palfau - Wildalpen - Lassing térségében néhány barátságos 3-4 csillagos szálloda is található, melyek általában wellness részleggel is rendelkeznek. A szállodákban nagyobb csoportok, akár 50-60 fő elhelyezése is megoldható. A szállodákban félpanziót, vagy teljes ellátást is lehet igényelni.

 

szállodában*** 2 ágyas szobában reggelivel              17.500,- Ft / fő / éj

szállodában**** 2 ágyas szobában reggelivel            21.900,- Ft / fő / éj

félpanziós ellátás díja                                           5.500 - 6.000,- Ft / fő / éj

A szállásokra vonatkozó pontos címet és térképet a program és szállásdíj befizetését követően -az indulás előtt néhány nappal - vendégeink számára elküldött utas tájékoztatóban ismertetjük.

A panziók és szállodák árai 325,- Ft / Euro árfolyamig érvényesek!