Vadvízi evezés nyereményjáték

 

Tavalyi játékunkat megismételve, most is egy frappáns értékeléssel nyerhetsz  kétszemélyes, kétnapos rafting túrát a Salza folyóra.

 

Nem kell mást tenned, mint írni egy pár soros élménybeszámolót és értékelned a túrát, illetve cégünket a Kanyon Aktív Google cég oldalán.

Lehet, hogy nincs kedved hosszasan értékelni, akkor elegendő, ha csak a csillagokkal fejezed ki véleményedet. Amennyiben szeretnéd megnyerni a kétnapos,  kétszemélyes rafting túrát a Salza folyóra,  akkor kérünk, hogy pár sorban írd meg, mi tetszett és miért minket választottál a vadvízi evezés programra. Nagyon fontos, hogy az értékelést névvel írd meg, mert csak így tudod azonosítani magadat a nyeremény átvételénél és csak így tudod igénybe venni a felajánlott kedvezményt!

Értékelés írása a KANYON AKTÍV Google cég oldalára

Miden értékelést író számára ( annak a személynek, aki az értékelést írta! ) 2019. évben 15 % kedvezményt biztosítunk a kétnapos Salza rafting túra díjából, így a túra díja 24.500,- Ft helyett csak 20.900,- Ft lesz! 

Sorsolás 2019. április  8-án!

 

A 2019. március 5. és április 7. között a Kanyon Aktív Google céges oldalára a legjobb és legötletesebb értékelést írók között az alábbi nyereményt sorsoljuk ki:

A legjobb értékeléseket a www.kanyon.hu honlap utasaink véleménye oldalára is szeretnénk feltenni, így arra kérünk, hogy csak akkor írj szöveges értékelést, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy az felkerüljön a honlapunkra!

A sorsolást követően a nyertesek nevét kiírjuk a honlapunkra, valamint a Facebook oldalunkra is!