Vadvízi evezés nyereményjáték

Tavalyi játékunkat megismételve, egy frappáns értékeléssel nyerhetsz egy kétszemélyes, kétnapos rafting túrát a Salza folyóra.

 

Nem kell mást tenned, mint írni egy pár soros élménybeszámolót és értékelned a túrát, illetve cégünket a Kanyon Aktív Google cég, vagy Facebook oldalán 2020. február 22. és 2020. április 15.

Lehet, hogy nincs kedved hosszasan értékelni, akkor elegendő, ha csak a csillagokkal fejezed ki véleményedet. Amennyiben szeretnéd megnyerni a kétnapos,  kétszemélyes rafting túrát a Salza folyóra,  akkor kérünk, hogy pár sorban írd meg, mi tetszett és miért minket választottál a vadvízi evezés programra. Nagyon fontos, hogy az értékelést névvel írd meg, mert csak így tudod azonosítani magadat a nyeremény átvételénél és csak így tudod igénybe venni a felajánlott kedvezményt!

Értékelés írása a KANYON AKTÍV Google cég oldalán

Értékelés írása a KANYON AKTÍV Facebook oldalán

 

Miden értékelést író számára ( annak a személynek, aki az értékelést írta! ) 2020. évben 15 % kedvezményt biztosítunk a kétnapos Salza rafting túra díjából, így a túra díja 24.500,- Ft helyett csak 20.900,- Ft lesz! 

Sorsolás 2020. április 16-án!

A 2020. február 22. és április 15. között a Kanyon Aktív Google cég, vagy Facebook oldalán a legjobb és legötletesebb értékelést írók között az alábbi nyereményt sorsoljuk ki:

A legjobb értékeléseket a www.kanyon.hu honlap utasaink véleménye oldalára is szeretnénk feltenni, így arra kérünk, hogy csak akkor írj szöveges értékelést, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy az felkerüljön a honlapunkra!