Rólunk

kanyon_aktiv_logo1A kilencvenes évek közepén néhány kalandvágyó fiatal érdeklődve fordult a vadvízi evezés irányába. Először saját szervezésben tették próbára magukat a Salza folyó hullámain, majd ismerősöket hívtak, hogy megmutassák nekik az "új és divatos őrületet" a rafting sportot, melyre rövidesen hatalmas érdeklődés mutatkozott.  A három barát, Elemér, Péter, András elhatározták, hogy létrehoznak erre a szolgáltatásra egy céget. Ez lett az L&P Rafting kft, melynek érdekes előtagja az alapítók kezdőbetűiből adódott. Mivel ezt a bonyolult nevet senki nem tudta megjegyezni, sőt egyik konkurens cég vezetője M&M-ként emlegetett ki kellett találniuk egy olyan cégnevet, melyet mindenki könnyen megjegyez és ehhez választani kellett egy ötletes logót is. Így lett a cég neve 1998-ban Kanyon Aktív Kft. és ekkor készült el az evezősöket stilizáló logó is, mely azóta a cég védjegye is lett.

Az elmúlt 20 évben sok-sok kilométert eveztünk a Salza folyón és a környező országok vadvizein is, sőt 2003-tól rendszeresen rajthoz állunk nemzetközi rafting versenyeken is. Legjobb eredményük a Rafting Világbajnokság 1. helyezése (2009 - Down River szám) és a Rafting Európa Bajnokság 1. helyezése (2010 - Head to Head szám). Túravezetőink rendszeres vadvízi képzéseken vesznek részt és minden túravezető rendelkezik EFR életmentő vizsgával is.

A vadvízi evezésben elért sikerek mellett büszkék vagyunk számtalan sikeres csapatépítő tréning és outdoor program megszervezésére is. Az outdoor programok és tréningek szervezésével cégünk 2001 óta foglalkozik.

Számunkra a legfontosabb hogy ügyfeleink, utasaink időről - időre visszatérjenek hozzánk! Elégedett vendégeink a legjobb referenciát jelentik számunkra!

Küldetésünk

kanyon_aktiv_rafting

Velünk élmény az életed!

Mottónk nem véletlenül lett kitalálva. Arra törekszünk, hogy minél több emberrel szerettessük meg a természetet, vagy a vadvízi evezést és bebizonyítsuk, hogy képzett és türelmes túravezetőkkel az extrém sportok  biztonságos körülmények között teljesíthetők az átlagember számára is.

Kanyon Raft Team eredmények

2008 - Rafting Európa Bajnokág 2. helyezés Down River és Sprint versenyszámban

2008 - Rafting Európa Kupa (Banja Luka) összetett 1. helyezés

2009 - Rafting Világbajnokság 1. helyezés Down River versenyszámban

2010 - Rafting Európa Kupa (Wildalpen) öszetett 1. helyezés

2010 - Rafting Európa Bajnokság 1. helyezés Head to Head versenyszámban

2013 - Rafting Európa Bajnokság 4. helyezés Down River számban

Miért minket válasszon?

Az első túránk óta, mely 1996-ban volt több ezer utasunkkal szerettetük meg a vadvízi evezést .
Túravezetőink rendszeresen elvégzik az Emergency First Response elsősegélynyújtó tanfolyamot, Osztrák vadvízi vizsgával, valamint IRF nemzetközi rafting túravezetői vizsgával is rendelkeznek.
Túravezetőink többsége több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a vadvízi evezés és a túravezetés területén.
A túrák során használt felszereléseket rendszeresen ellenőrizzük és karbantartjuk.
A neoprén ruhákat minden használat után fertőtlenítjük, tisztítjuk, karbantartjuk.
6-7  utasonként 1 túravezető kíséri a csapatot.

Munkatársaink, túravezetőink

  • Vancsó Gábor

    Fiatalabb koromban sokáig vízilabdáztam, talán innét is...

  • Lukács Tamás

    Villamosmérnök hallgató vagyok. Édesapám révén 8 éves...

Utasaink véleményei