Soca rafting hétvége

Soca rafting 20

Kétnapos rafting hétvége a Soca folyón

Program: két vadvízi evezés a Soca folyó két különböző szakaszán (vízállás függvényében) + grill vacsora. A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében délelőtti, vagy délutáni csoportokba osztjuk. A Soca WW II - IV erősségű szakasza a rafting program szempontjából három részre osztható. Leggyakrabban a folyó Seprenica - Trnovo szakasz közötti részén evezünk 6-8 személyes rafting hajókkal. A programon gyermekek 7 éves kórtól vehetnek részt.

Részvételi díj

Kétnapos vadvízi hétvége: 27.500,- Ft / fő                              Ajánlatkérés

Csoport kedvezmény 10 %, törzsutas kedvezmény 5 %

Minimum létszám 30 fő, maximum létszám 60 fő

A vadvízi programokra kötelező a vadvízi evezésre is érvényes biztosítás megkötése!

indulas11Program indulása: április vége és október közepe között hétvégenként a rafting túranaptár szerint.

Azt, hogy hol töltöd az éjszakát, kiválaszthatod a szálláshelyeknél!

Aki pedig a túrázásban leli örömét, annak a Bovec főlé magasodó 1500-2500 m magas hegyek kíváló lehetőséget biztosítanak a túrázásra, kirándulásokra.

A SOCA RAFTING HÉTVÉGE a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

    • Két vadvízi evezést 6-8 személyes rafting hajókban, melynek időtartama kb. 2,5 óra
    • Fertőtlenített, minden használat után kimosott neoprén ruházatot
  • Grill vacsorát a program első napján

A rafting hétvége időbeosztása

Délelőtti raftingDélutáni rafting
 09:00Találkozó a bázison 14:00Találkozó a bázison
  09:00  - 10:00Felszerelés kiosztása felkészítés,  utazás saját autókkal az indulási helyre, sofőrök transzfere 14:00  - 15:00Felszerelés kiosztása felkészítés,  utazás saját autókkal az indulási helyre, sofőrök transzfere
10:00 - 13:00Balesetvédelmi oktatás, majd vadvízi evezés a Soca folyón15:00 - 18:00Balesetvédelmi oktatás, majd vadvízi evezés a Soca folyón
13:00 - 13:30Felszerelés leadása, átöltözés18:00 - 18:30Felszerelés leadása, átöltözés
 13:00Fakultatív programok, kirándulások 18:30 -  20:00Fakultatív programok, kirándulások
20:00Flekken vacsora20:00Flekken vacsora

A kétnapos rafting programot választók megízlelhetik, hogy milyen is az együtt evezés, az igazi csapatmunka élménye egy 6-8 személyes rafting hajóban.  Azoknak is ajánljuk, akik kicsit bátortalanabbak, vagy a hullámokban távolabbról szeretnének gyönyörködni! A raft hajó stabilabb, ezáltal nagyobb biztonságérzetett nyújt és mindig egy képzett túravezető irányítja aki ismeri a Soca folyót. A rafting hajó sebességét az utasok biztosítják, tehát evezni itt is szükséges!

Soca folyón választható sport programokról a Soca rafting oldalon írunk bővebben.

Útvonal Budapestről (566 km), gépkocsival kb. 6 óra

Az általunk javasolt útvonal: Budapest (M7) - Nagykanizsa - Letenye (M70) - Tornyiszentmiklós (A5) - Maribor (E57) - Celje - Ljubjana (E61) - Jesenice - Hrusica (201-202) - Ratece (SS54) - Tarvisio - Cave Del Predil (203) - Bovec.

Figyelem! Amennyiben Szlovénia érintésével közelítjük meg Bovec városát, Szlovén autópálya matricát is szükséges vásárolni, míg, ha Ausztrián keresztül utazunk (a magyar autópálya matricán kívül) csak az osztrák autópálya díjat kell kifizetni. Autópálya információk.

A Soca folyón kipróbálható aktivitásokról, program és szállásdíjakról a Soca rafting oldalon olvasható bővebb információ.