Salza MAX rafting

Egynapos hosszú rafting Ausztriában a Salza folyón

Salza MAX rafting programunkat azok számára javasoljuk, akiknek nincs egy egész hétvégéjük az evezésre, de a normál 2-2,5 órás időtartamnál többet eveznének. A program egy hosszú rafting túrát tartalmaz a Salza folyón 3,5 - 4 óra időtartamban.

A Salza MAX rafting programra a szombati napot és azon belül is inkább a délutánt javasoljuk. A hosszú evezési időtartam miatt inkább gyakorlott, vagy az átlagosnál jobb fizikai képességekkel rendelkező utasaink számára javasoljuk ezt a programot.

Részvételi díj:

Salza MAX rafting (1 hosszú evezés): 19.000,- Ft / fő        Ajánlatkérés

 

Salza rafting video

A vadvízi programokra kötelező a vadvízi evezésre is érvényes biztosítás megkötése!

Minimális létszám rafting hajó esetén 6 fő, vadvízi kenu esetén 12 fő

indulas11Rafting Programok indulása: április vége és október közepe között hétvégenként a rafting túranaptár szerint, minden kétnapos hétvégi Salza túra esetén.

Rafting túra helyszíne: Ausztria, Salza folyó

Ha nem egynaposra tervezed a vadvízi evezés programot, az igényelt szállást kiválaszthatod a szálláshelyeknél, amely lehet apartman, panzió vagy szálloda.

 

A SALZA MAX RAFTING túra a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Egy vadvízi evezést 3,5 - 4 óra időtartamban 2-3 személyes vadvízi kenukban, vagy 6-8 személyes rafting hajóban a szükséges felszereléssel és túravezetéssel Ausztriában a Salza folyón
  • Rafting túrák közben "energiapótló" csokit, hideg esetén meleg teát szervírozunk.
  • Digitális fotók készítését, melyek a Kanyon Aktív Facebook oldaláról letölthetőek

A koronavírus veszély miatt a Salza rafting túrákkal kapcsolatos intézkedéseink itt olvashatóak. 

Program ismertető

A megérkezést követően vendégeink számára kiosztjuk a neoprén ruhát, cipőt és a szükséges felszereléseket, majd ezután egy részletes oktatáson vehetnek részt, ahol a kezdőket is megtanítjuk vadvízi evezésre. Ezután következhet a rafting program, mely során 2-3 személyes vadvízi kenukban, vagy 6-8 személyes rafting hajókban hódítjuk meg a Salza hullámait. A csoportot 6 utasonként 1, de minimum 3 túravezető kíséri. Aki bizonytalanabb a tudásában természetesen a túravezetőkkel is evezhet.

A túra időtartama 3,5 - 4 óra. A részletes programismertetőt, találkozási helyet és időpontot tartalmazó leírást a program befizetését követően juttatjuk el utasaink számra!

A Salza folyó megközelítése Budapestről:

Az általunk javasolt legkönnyebb útvonal: Budapest (M1) - Hegyeshalom - Ausztria (A4) - Bécs (S1, A1) - Wieselburg (25) - Göstling - Lassing - (24) - Wildalpen.

A Salza folyóról, program árakról javasolt útvonalról a Salza rafting oldalon írunk bővebben.