Salza rafting plusz

Salza rafting csoportkép

Salza rafting plusz szolgáltatások

Cégünk mindig ügyelt arra, hogy utasai, ügyfelei maximálisan elégedettek legyenek rafting programjainkkal. Vadvízi túráink után ezért kérjük meg, utasainkat, hogy írásban is értékeljék túravezetőink, munkatársaink teljesítményét.

salza_rafting_turaertekeles

Salza rafting program értékeláés

A rafting programmal kapcsolatos vélemények leírásakor nem csak a program értékelésére vagyunk kíváncsiak, hanem arra is, hogy mit gondolnak fejlesztendő területünknek. Az elmúlt években utasaink véleménye alapján valósítottuk meg a Salza vadvízi evezésre vonatkozó fejlesztéseinket, melyeket az alábbi táblázatban foglaltunk össze.

Plusz szolgáltatásaink a Salza rafting programokon

  • A túravezetők létszáma, mindig a csoportlétszámhoz igazodik (6 utasonként minimum 1, csoportonként minimum 3 túravezető kíséri a csapatot.
    A túrán a túravezetők a 2-3 személyes vadvízi kenukben, vagy 6-8 személyes rafting hajókban a utasokkal eveznek, így csoportonként 3-8 főnek mindig van lehetősége túravezetőkkel evezni.
  • Rafting túravezetőink nemzetközi (IRF, vagy Osztrák tartományi), és PADI First Aid vizsgával rendelkeznek.
  • A program kezdetén túravezetőink 30-40 perces részletes eligazítást tartanak a résztvevőknek kiemelten azok számára, akik még nem vettek részt vadvízi evezésen.
  • Vadvízi túrán az utasaink által használt felszerelések jól karbantartottak.
  • A rafting túra díja tartalmazza (a kötelező felszerelések mellett – sisak, mentőmellény) a fertőtlenített, karbantartott neoprén ruhát és cipőt, melyet csak a túra második napját követően kell leadni. A ruhákat méret alapján előre beosztjuk, hogy minél gördülékenyebben történjen a ruhák felvétele a túrák előtt.
  • A túra közben a résztvevőkről digitális fényképet készítünk, melyek a Facebook oldalunkról letölthetőek.
  • Rafting túrák közben "energiapótló" csokit, hideg esetén meleg teát szervírozunk.
  • Előzetes igény alapján a rafting túrához GOPRO fejkamera is bérelhető.

A koronavírus veszély miatt a Salza rafting túrákkal kapcsolatos intézkedéseink itt olvashatóak. 

A vadvízi evezés utáni lehetőségekről, kirándulásokról igény esetén pontos információkat, térképet küldünk utasainknak.

Büszkék vagyunk, hogy utasaink segítségével, javaslataival évről évre jobbak, fejlettebbek leszünk és köszönjük hogy észrevételeikkel segítik a munkánkat.

Hisszük, hogy a vadvízi program nem csak 2-3 óra evezésből áll. Célunk, hogy utasaink úgy érezzék, programjaink nekik, róluk szólnak!