Soca rafting – gekko

Rafting és gekko a Soca folyón

Program:  Rafting és gekko program a Soca folyón. A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében délelőtti, vagy délutáni csoportokba osztjuk. A Soca WW II - IV erősségű szakasza három részre osztható. Leggyakrabban a folyó Seprenica - Trnovo szakasz közötti részén evezünk 6-8 személyes rafting hajókkal. A gekko program szakaszát a résztvevők tapasztalata alapján határozzuk meg. A programon gyermekek 7 éves kortól vehetnek részt.

Részvételi díj

Rafting - gekko hétvége: 28.000,- Ft / fő                               Ajánlatkérés

Csoport kedvezmény 10 %, törzsutas kedvezmény 5 %

Minimum létszám 30 fő, maximum létszám 60 fő

A vadvízi programokra kötelező a vadvízi evezésre is érvényes biztosítás megkötése!

indulas11Program indulása: április vége és október közepe között hétvégenként a rafting túranaptár szerint.

Azt, hogy hol töltöd az éjszakát, kiválaszthatod a szálláshelyeknél!

Aki pedig a túrázásban leli örömét, annak a Bovec főlé magasodó 1500-2500 m magas hegyek kíváló lehetőséget biztosítanak a túrázásra, kirándulásokra.

 

A RAFTING - GEKKO PROGRAM a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Egy vadvízi evezést 6-8 személyes rafting hajókban, melynek időtartama kb. 2,5 óra
  • Gekko programot a Soca folyón
  • Fertőtlenített, minden használat után kimosott neoprén ruházatot

 

A rafting program során a résztvevők megízlelhetik, hogy milyen is az együtt evezés, az igazi csapatmunka élménye egy 6-8 személyes raft hajóban.  Azoknak is ajánljuk akik, kicsit bátortalanabbak, vagy a hullámokban távolabbról szeretnének gyönyörködni! A rafting hajó stabilabb, ezáltal nagyobb biztonság érzetet nyújt valamint mindig egy tapasztalt túravezető irányítja! A két nap a vízállástól függően különböző szakaszokon evezünk.

A gekko a legjobb móka, ami garantáltan megnevettet. A kis színes gekkók már önmagukban is viccesek, melyekben a kézzel-lábban kalimpáló utasaik látványa csak fokozza a hangulatot. A csapat igényeihez, vagy a gyerekek korához mérten választunk egészen könnyű szakaszt, avagy nagyobb kihívást... A gekkók mérete, nagysága, egyforma, ezért igazán élvezetes azok számára lehet, akik könnyebbek, mint 90 kg.

A Soca folyón kipróbálható aktivitásokról, program és szállásdíjakról a Soca rafting oldalon olvasható bővebb információ.

Útvonal Budapestről (566 km), gépkocsival kb. 6 óra

Az általunk javasolt útvonal: Budapest (M1) - Győr - (M85-M86) -  Szombathely (87-89) - Ausztria - (63--63A- 50) -  St. Johann in der Haide (E59 - A2) - Graz - Klagenfurt - Villach - (A2-SS13) - Olaszország - Tarvisio -  (SS54)  - Cave Del Predil -  Szlovénia (203) - Bovec.

Figyelem! Amennyiben Maribor - Ljubjana útvonalon közelítjük meg Bovec városát, Szlovén autópálya matricát is szükséges vásárolni, míg, ha Ausztrián keresztül utazunk (a magyar autópálya matricán kívül) csak az osztrák útdíjat kell kifizetni.

A Soca folyón kipróbálható aktivitásokról, program és szállásdíjakról a Soca rafting oldalon olvasható bővebb információ.