Soca rafting – canyoning

Rafting túra és canyoning program a Soca folyón

Program: Egy rafting túra Szlovéniában a Soca folyó meghatározott szakaszán (vízállás függvényében) + canyoning program. A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében délelőtti és délutáni csoportokba osztjuk. A canyoning túra általában szombaton délután van, de ez a csoport nagyságától függően változhat! A programon gyermekek 7 éves kortól vehetnek részt, de nagyobb vízállás esetén 15 éves kor alatt csak Seprenica kiszállóig lehetséges a rafting túra.

Részvételi díj

Rafting - canyoning hétvége: 28.000,- Ft / fő                   Ajánlatkérés

Csoport kedvezmény 10 %, törzsutas kedvezmény 5 %

Minimum létszám 30 fő, maximum létszám 60 fő

A vadvízi programokra kötelező a vadvízi evezésre is érvényes biztosítás megkötése!

indulas11Program indulása: április vége és október közepe között hétvégenként a rafting túranaptár szerint.

Azt, hogy hol töltöd az éjszakát, kiválaszthatod a szálláshelyeknél!

Aki pedig a túrázásban leli örömét, annak a Bovec főlé magasodó 1500-2500 m magas hegyek kíváló lehetőséget biztosítanak a túrázásra, kirándulásokra.

 

A RAFTING-CANYONING PROGRAM tartalmazza a következőket:

  • Egy rafting túrát Szlovéniában a Soca folyón a szükséges teljes felszereléssel 6-8-10 személyes rafting hajókban, 2-2,5 óra időtartamban
  • Canyoning programot a szükséges teljes felszereléssel 1,5-2 óra időtartamban
  • Fertőtlenített, minden használat után kimosott neoprén ruházatot

 

A rafting túra során a résztvevők megízlelhetik, hogy milyen is az együtt evezés, az igazi csapatmunka élménye egy 6-8-10 személyes rafting hajóban.  Azoknak is ajánljuk akik, kicsit bátortalanabbak, vagy a hullámokban távolabbról szeretnének gyönyörködni! A rafting hajó stabil, ezáltal nagyobb biztonság érzetet nyújt valamint mindig egy tapasztalt túravezető irányítja!

A canyoning napjainkban divatos hegyi és vízi sport egyben, mely meredek hegyoldalba vájt lépcsőzetesen kialakult szurdokba kalauzolja a látogatót. A Susec kanyon a legkönnyebben teljesíthető szurdoktúra, amelyhez előképzettség és különösebb felkészültség nem szükséges. A program előtt egy kb. 30 perces sok emelkedőt tartalmazó gyalogtúrán közelítjük meg  beszállóhelyet!

Soca folyón választható sport programokról a Soca rafting oldalon írunk bővebben.

Útvonal Budapestről (566 km), gépkocsival kb. 6 óra

Az általunk javasolt útvonal: Budapest (M1) - Győr - (M85-M86) -  Szombathely (87-89) - Ausztria - (63--63A- 50) -  St. Johann in der Haide (E59 - A2) - Graz - Klagenfurt - Villach - (A2-SS13) - Olaszország - Tarvisio -  (SS54)  - Cave Del Predil -  Szlovénia (203) - Bovec.

Figyelem! Amennyiben Maribor - Ljubjana útvonalon közelítjük meg Bovec városát, Szlovén autópálya matricát is szükséges vásárolni, míg, ha Ausztrián keresztül utazunk (a magyar autópálya matricán kívül) csak az osztrák útdíjat kell kifizetni.

Autópálya információk.