Salza szállások

Szállás ajánlataink a rafting túrákhoz

A különböző típusú Salza vadvízi túrákhoz túrákhoz a környező falvakban panziókban, szállodákban tudunk szálláshelyet biztosítani. Kempingezők figyelmébe ajánljuk a wildalpeni kempinget , ahol kb. 10 Euro/fő/éj áron tudnak saját sátorban aludni. Kisebb csoportok (15-20 fő) számára pedig a Kanyon Aktív Vadvízi bázist javasoljuk.

Wildalpen, Palfau közelében magánpanziókhoz hasonló apartman jellegű szállások ahol a szobákhoz általában közös használatú fürdőszoba és wc tartozik. A szobák jellemzően nem tartalmaznak kiépített konyha részt, azaz nem mindegyik szálláson oldható meg a főzési lehetőség.

A koronavírus veszély miatt a Salza rafting túrákkal kapcsolatos intézkedéseink itt olvashatóak. 

Kanyon Aktív bázison 2-4 ágyas panziós szobákban önellátással

 

2-4 ágyas saját fürdőszobás szobákban önellátással           20.000,- Ft / fő / 2 éj

A Kanyon Aktív vadvízi bázison 7 db 2-4 ágyas szobát tudunk biztosítani a vendégeink részére. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A közös használatú tágas konyhát és a hűtőszekrényt természetesen minden utasunk használhatja. Az étkezőben pedig 20-25 fő is kényelmesen elfér, így kisebb csoportok számára esti beszélgetésekhez, közös játékokhoz kiválóan alkalmas.

   

Magánpanziókban

A panziók Wildalpenben, Palfauban, vagy a helységek közelében találhatóak. Általában kisebb családi házak, ahol 3-4 vendégszoba található, de vannak tágasabb panziók, ahol 20 fő is elfér.

 

2-3 ágyas zuhanyzós szobákban reggelivel          12.500,- Ft / fő / éj

Egy éjszaka szállásfoglalás esetén fizetendő felár           3.000,- Ft / fő / éj

Szállodákban

A Salza folyó közelében, Palfau - Wildalpen térségében néhány barátságos 3-4 csillagos szálloda is található, melyek általában wellness részleggel is rendelkeznek. A szállodákban nagyobb csoportok, akár 50-60 fő elhelyezése is megoldható. A szállodákban félpanziót, vagy teljes ellátást is lehet igényelni.

 

szállodában*** 2 ágyas szobában reggelivel                 19.500,- Ft / fő / éj

szállodában**** 2 ágyas szobában reggelivel               23.900,- Ft / fő / éj

félpanziós ellátás díja                                             6.000 - 6.500,- Ft / fő / éj

Egy éjszaka szállásfoglalás esetén fizetendő felár            5.000 - 7.000,- Ft / fő / éj

A szállásokra vonatkozó pontos címet és térképet a program és szállásdíj befizetését követően -az indulás előtt néhány nappal - vendégeink számára elküldött utas tájékoztatóban ismertetjük.

A szállások árai 350,- Ft / Euro árfolyamig érvényesek!