Vélemények

Programjainkról utasaink az alábbi véleményeket írták. Az összes értékelés Facebook oldalunkon olvasható.

Csodás két napban volt részünk! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Polgár-Takács Beáta,

Tavasszal voltunk egy Salza rafting túrán a csapattal. Hihetetlenül jó volt! Piszok hideg volt a víz, de a neoprén ruha valami csoda: még a csapatunk azon hölgytagjai, akiken síeléskor a bakancs melegítő sem segít, még azok sem fáztak. A rafting túra közben végig biztonságban éreztük magunkat, pedig 1x borultunk is, de a nélkül meg milyen lett volna  A túravezetők nagyon felkészültek, jópofák és hihetetlen magabiztosak. Jó volt velük! Szóval nagyon jó érzéssel, teli élményekkel jöttünk haza. Csak ajánlani tudom.

Balogh Gábor,

Szeretnénk ezúton is megköszönni a kétnapos rafting túra élményt aminek a fiúk részesei lehettek. Ajánlom a csapatot mindenkinek, akik profi szervezésű biztonságos családias légkörben szeretne eltölteni egy-két napot gyönyörű környezetben.
Emlékezetes élmény volt , köszönjük! További sok sikert kívánunk!

Rónaszéki Katalin,

 60 évesen vágtam bele a rafting sportba, izgulva, de hamar rájöttem, hogy jó kezekben vagyok a lányommal. Jani túravezető kormányos mester által 2 nap alatt olyan élményben volt részem amiről eddig csak álmodtam. Évek óta néztem a Wasserlochklamm függőhídjáról a raftingosokat csodálva és irigykedve, nagyon nagy köszönet a Kanyon Aktív csapatának!

Németh Sándor,