Soca vadvízi mix

Rafting - canyoning és gekko program a Soca folyón

Program: Egy rafting túra a folyó meghatározott szakaszán (vízállás függvényében) + canyoning  + gekko. A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében délelőtti és délutáni csoportokba osztjuk. A canyoning túra általában szombaton van délután, de ez a csoport nagyságától függően változhat. A program befejezése a 3 sport miatt várhatóan a második nap délután lesz!

Részvételi díj

Rafting - canyoning - gekko program: 39.000,- Ft / fő                   Ajánlatkérés

Csoport kedvezmény 10 %, törzsutas kedvezmény 5 %

Minimum létszám 30 fő, maximum létszám 60 fő

A vadvízi programokra kötelező a vadvízi evezésre is érvényes biztosítás megkötése!

indulas11Program indulása: április vége és október közepe között hétvégenként a rafting túranaptár szerint.

Azt, hogy hol töltöd az éjszakát, kiválaszthatod a szálláshelyeknél!

Aki pedig a túrázásban leli örömét, annak a Bovec fölé magasodó 1500-2500 m magas hegyek kiváló lehetőséget biztosítanak a túrázásra, kirándulásokra.

 

A RAFTING-CANYONING-GEKKO program tartalmazza a következőket:

  • Egy rafting túrát a szükséges teljes felszereléssel 6-8-10 személyes rafting hajókban, 2-2,5 óra időtartamban
  • Canyoning program a szükséges teljes felszereléssel 1,5-2 óra időtartamban
  • Gekko programot a Soca folyón
  • Fertőtlenített, minden használat után kimosott neoprén ruházatot

 

A rafting túra során a résztvevők megízlelhetik, hogy milyen is az együtt evezés, az igazi csapatmunka élménye egy 6-8-10 személyes rafting hajóban.  Azoknak is ajánljuk akik, kicsit bátortalanabbak, vagy a hullámokban távolabbról szeretnének gyönyörködni! A rafting hajó stabilabb, ezáltal nagyobb biztonság érzetet nyújt valamint mindig egy tapasztalt túravezető irányítja!

A canyoning napjainkban divatos hegyi és vízi sport egyben, mely meredek hegyoldalba vájt lépcsőzetesen kialakult szurdokba kalauzolja a látogatót. A Susec kanyon a legkönnyebben teljesíthető szurdoktúra, amelyhez előképzettség és különösebb felkészültség nem szükséges.

A gekko a legjobb móka, ami garantáltan megnevettet. A kis színes gekkók már önmagukban is viccesek, melyekben a kézzel-lábban kalimpáló utasaik látványa csak fokozza a hangulatot. A csapat igényeihez, vagy a gyerekek korához mérten választunk egészen könnyű szakaszt, avagy nagyobb kihívást... A gekkók mérete, nagysága, egyforma, ezért igazán élvezetes azok számára lehet, akik könnyebbek, mint 90 kg.

Soca folyón választható sport programokról a Soca rafting oldalon írunk bővebben.

Útvonal Budapestről (566 km), gépkocsival kb. 6 óra

Az általunk javasolt útvonal: Budapest (M1) - Győr - (M85-M86) -  Szombathely (87-89) - Ausztria - (63--63A- 50) -  St. Johann in der Haide (E59 - A2) - Graz - Klagenfurt - Villach - (A2-SS13) - Olaszország - Tarvisio -  (SS54)  - Cave Del Predil -  Szlovénia (203) - Bovec.

Figyelem! Amennyiben Maribor - Ljubjana útvonalon közelítjük meg Bovec városát, Szlovén autópálya matricát is szükséges vásárolni, míg, ha Ausztrián keresztül utazunk (a magyar autópálya matricán kívül) csak az osztrák útdíjat kell kifizetni.

Autópálya információk.