Cégünk SZÉP kártya elfogadóhely

A Kanyon Aktív Utazási Iroda SZÉP KÁRTYA elfogadóhely, azaz a felhasználási feltételek szerint meghatározott szolgáltatásokra mindhárom szolgáltató (OTP, MKB, K&H) kártyáját elfogadjuk. Figyelem cégünk csak a szabadidő alszámla elszámolási rendszerben jogosult szolgáltatni, ezért csak ebben a „zsebben” lévő összeg használható fel cégünknél!

 OTP SZÉP Kártya Kanyon Aktív       K&H SZÉP kártya Kanyon Aktív      MKB SZÉP kártya Kanyon Aktív

Szabadidő, rekreáció alszámla

A 75.000,- Ft éves keretű zseb nyújtja a legtöbb felhasználási lehetőséget. Az alszámla wellness és fitness szolgáltatások, sport és szabadidős tevékenységekre szóló belépőjegyek, ill. különféle szolgáltatások megváltására alkalmas. Eszerint fürdő, múzeumi belépő, növény- és állatkertek belépőjegyei, vagy színházjegy, koncertjegy árát is fizethetjük a szabadidő zsebének terhére. Lehetőség van továbbá szépségápolással, egészségmegőrzéssel kapcsolatos szolgáltatások vagy akár idegenvezetés, belvízi személyszállítás igénybe vételére is. SZÉP Kártya elfogadóhelyek lehetnek a kulturális rendezvények és sportcentrumok, wellness,- gyógy- és élményfürdők. Jó tudni, hogy a szabadidős, rekreációs alszámla kerete szálláshely-szolgáltatás költségeire is fordítható. Ez fordítva nem lehetséges.

Erzsébet utalvány

Az Erzsébet-programról szóló törvény értelmében az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány, amely felhasználható fogyasztásra kész étel, melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás, valamint szociális célból a jogszabályban meghatározott termék vagy szolgáltatás vásárlására. Az Erzsébet-utalvány felhasználható meghatározott termékek vásárlására, szolgáltatások igénybevételére.

A Kanyon Aktív Utazási Iroda a forgalmazott Erzsébet utalványok közül az Ajándék Erzsébet-utalványt fogadja el.